Op zoek naar een nieuwe look?

Je zoekt jouw unieke woonbeleving met de juiste sfeer en bijbehorend comfort. Wij helpen we je met het samenstellen van een concreet en creatief woonplan. Of je nu op zoek bent naar een compleet nieuwe look of net wat meer sfeer wilt creëren: de deur van Flow Wonen staat altijd voor je open!

Advies in onze winkel

Wil je wat aanpassingen in je interieur en kom je er zelf niet helemaal uit. We denken graag met je mee in onze winkel. Op basis van jouw woonwensen geven we een vrijblijvend interieuradvies, waarbij we uiteraard ook rekening houden met het te besteden budget. Want wij houden het inrichten van een woning graag betaalbaar.

Wat mag je verwachten?

We bespreken jouw persoonlijke interieurwensen waarbij we ook het gebruik van kleuren, materialen en vormen meenemen. Vervolgens maken we een oriëntatieronde door onze winkel met als doel jouw smaak en voorkeursproducten te bepalen. Na deze inventarisatie vertalen wij dit in een persoonlijk indelingsplan en bespreken we meubelopties. Afhankelijk van de situatie doen we dit direct aan tafel of we maken een vervolgafspraak.

Dit advies is gratis (max. 2 uur).  

Interieurplan op locatie

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid interieurplan. Na een oriënterend gesprek bij jou thuis werken we één of twee interieurvoorstellen uit. In een vervolggesprek in onze winkel presenteren we deze voorstellen.

Je ontvangt een plattegrond met een nieuw indelingsvoorstel, een 3D visualisatie van het voorstel, een moodboard met kleur- en stijlvoorbeelden en een collage met meubelvoorstellen.

Dit advies kost € 295,-.

3d_flow_interieuradvies

Contact Informatie

Adres

Bergse Dorpsstraat 54
3054 GE Rotterdam-Hillegersberg

Telefoon

010-2850814

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30 
Dinsdag - donderdag 9.30 - 17.30
Vrijdag 9.30 - 20.00
Zaterdag 9.30 - 17.00
1e zondag van de maand

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief