Stylingadvies

Ben je tevreden met je meubels maar lukt het je niet om de juiste sfeer te creëren? Wat maakt de ruimte net wat gezelliger en meer af? Ook daarmee helpen we je graag.

Een kleine verandering kan al een groots effect hebben. Je hoeft geen nieuwe meubels aan te schaffen om toch extra warmte en sfeer toe te voegen aan je interieur. Bij Flow Wonen helpen we je graag met het aanbrengen van die finishing touch.

Tijdens een intake in de winkel bepalen we aan de hand van foto’s van je interieur wat er nodig is om meer balans in je interieur te krijgen. Je krijgt tips over kleurgebruik en accessoires. Vervolgens stellen wij een pakket accessoires samen, eventueel aangevuld met vloerkleden en verlichting waarmee we naar jouw huis komen om de puntjes op de “i” te zetten.

Dit advies kost € 150,-, maar bij aanschaf van € 500 aan accessoires komen deze kosten al te vervallen. Je betaalt dan alleen de aangeschafte accessoires.


Meeneemtips voor het gratis en vrijblijvende stylingadvies

–      foto’s van je bestaande interieur


Heb je bij ons al een interieuradvies gehad en meubels besteld? Dan komen wij graag na levering de ruimte gratis stylen met accessoires en verlichting. Ook dan betaal je alleen de aangeschafte accessoires!

collage 

Contact Informatie

Adres

Bergse Dorpsstraat 54
3054 GE Rotterdam-Hillegersberg

Telefoon

010-2850814

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.00
Dinsdag - donderdag 9.30 - 17.30
Vrijdag 9.30 - 20.00
Zaterdag 9.30 - 17.00
Zondag 13.00 - 17.00 (1e zondag van de maand)

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief