Nu de dagen steeds korter worden zien we bij Flow dat leuke verlichting weer erg belangrijk is. In de winkel hebben wij alle soorten en maten die ook nog eens in allemaal uitvoeringen mogelijk zijn. Maar vandaag houden we het klein en simpel met onze leukste tafellampjes!

  1. Tafellamp Banana Dewey is dan misschien wel een tikkeltje fout maar wij vonden hem toch wel echt in dit lijstje passen. Banana Dewey is € 229,00 en heeft nog 2 broertjes genaamd: Huey & Louie. 
  2. Dit lampje is misschien heel *piep* klein toch is hij groots in je interieur. Dit kleine detail zal namelijk niemand ontgaan door het schattige design en het mooie accent licht voor €69,00.
  3. Een klassieke tafellamp van je oma in een modern jasje. Ja, dan hebben we het toch wel echt over de Cambridge tafellamp van It's about RoMi. Deze leukerd kost €129,00. Door haar strakke lijnen en moderne kleur is dit een prachtige lamp die je zeker weten op je bureau wilt hebben staan.
  4. De tafellamp Essenhout Blok Kobe van €75,00 mogen we natuurlijk niet vergeten. Dit lampje is door haar simpele model geschikt voor ieder interieur. Het lampje kan ook worden vervangen door dat ene ronde peertje voor een moderner effect, kortom voor  ieder wat wils.
  5. Een huisje voor in je huis. Lekker cliché maar wel heel leuk! De Tafellamp Lighthouse Messing is ideaal voor op de kop van je tafel of op je kast in de woonkamer. Deze leuke lamp van House Doctor heb je al in je huis voor €59,95.

             Nog niet genoeg gezien? Neem een kijkje op onze site bij verlichting!